Samen Waardevol, de campagne van de ChristenUnie-SGP

Iedereen in Zoetermeer is uniek. Geschapen door God zijn we aan elkaar gegeven. Een zinvol leven, veiligheid en vrijheid maken Zoetermeer tot een bloeiende en welvarende stad. Maar dat lukt alleen als we de verbinding opzoeken.

De campagne van de ChristenUnie-SGP voor de gemeenteraadsverkiezingen in Zoetermeer draait dan ook om het thema Samen Waardevol. Iedereen is waardevol, en samen maken we onze stad tot een veilige en prettige plek om te wonen, werken en te leven. 

Hoe dan we dat?

Met zoveel mogelijk Zoetermeerders in de samenleving én zoveel mogelijk raadsleden in de gemeenteraad. Deze gemeenteraadsverkiezingen bieden een unieke kans om onze stem te laten horen voor een veilig, zorgzaam en waardevol Zoetermeer. De ChristenUnie-SGP heeft daarom de ambitie om drie zetels te halen in de gemeenteraad. We hebben er nu twee. Met uw en jouw hulp groeien we verder! 

De raadsleden van ChristenUnie-SGP Zoetermeer in 2019

#1 Francijn Brouwer

Het boeit me om bezig te zijn met het raakvlak van politiek en geloof en hoe je je overtuiging een praktische plek geeft in het leven van alledag. Als christen-politicus zoek je de eer van God en het goede voor de stad, ook als je praat over verordeningen, subsidies en rapporten.

#2 Arco Weening

'Geboren en getogen in Zoetermeer vind ik het belangrijk om me in te zetten voor deze stad en haar inwoners. Ik wil dit doen vanuit Bijbels perspectief. Als vader van vier kinderen besef je steeds meer het belang van een veilige omgeving om te wonen, te ondernemen, te bewegen en te ontspannen.'

En al onze andere kandidaten kunt u vinden in de complete kandidatenlijst van ChristenUnie-SGP

In ons verkiezingsprogramma Iedereen is Waardevol laten we zien op welke manier Zoetermeer bouwt aan de toekomst. Door te investeren in zorg, bijvoorbeeld. Maar ook door te wijzen op het belang van relaties en gezinnen. We doen dit door te bouwen aan een duurzame economie en te werken aan het behoud van de schepping. Meer weten? Lees hier het verkiezingsprogramma Iedereen is Waardevol.

Met wie?

Ook voor deze verkiezingen kunnen we rekenen op de inzet van vrijwilligers, bestuursleden, fractiemedewerkers en raadsleden. Wij gaan voor drie zetels, en dus verdient onze Top 3 uit de gezamelijke lijst van ChristenUnie en SGP onze aandacht. 

Uw bijdrage is onmisbaar!

Tot 21 maart zijn veel mensen bevlogen christenen in touw om van onze campagne een succes te maken. Uw stem telt zonder twijfel, maar veel stemmen geven de doorslag. Laat weten dat u ons steunt, op straat, gezin, vereniging en werk door online de hashtag #samenwaardevol te gebruiken. Wij zijn tijdens de campagne actief op zaterdagen in winkelcentra, op Twitter, Facebook en Instagram. Wij maken graag kennis met u!

Doneer!

u kunt uw gift overmaken op IBAN NL18INGB0004 7628 81 tnv ChristenUnie Zoetermeer. Uw gift is fiscaal aftrekbaar. Meer informatie over onze ANBI-status kunt u hier vinden. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Steun betuigen kan daarnaast door ons te volgen op Facebook, Twitter en Instagram en onze evenementen te bezoeken. Wilt u op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Wij doen ons best, maar zijn afhankelijk, zoals iedereen, van de hulp van onze God. Steunt u ons met uw gebed? 

In het venster hieronder vindt u ons verkiezingsprogramma Samen Waardevol voor Zoetermeer. Als u met de muis over het programma scrolt, kunt u het document lezen, downloaden en printen. Wordt het document niet getoond? Dan kunt u het programma Samen Waardevol voor Zoetermeer via de link ook downloaden.