André Bos en Arco Weening geïnstalleerd als lid van de gemeenteraad

2018-03-29 Installatie nieuwe gemeenteraad - André Bosvrijdag 06 april 2018 20:46

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 29 maart 2018 is de nieuwe gemeenteraad op feestelijke wijze geïnstalleerd voor de periode 2018-2022. De voorzitter van de raad, burgemeester Charlie Aptroot, nam o.a. de eed af bij de ChristenUnie-SGP raadsleden André Bos en Arco Weening.

André Bos (37) is sinds 2011 raadslid namens de ChristenUnie-SGP in Zoetermeer. In de raadsperiode 2006-2010 was hij actief als commissielid. Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 en 2018 was André Bos lijsttrekker van de ChristenUnie-SGP in Zoetermeer. Hij is nu voorzitter van de ChristenUnie-SGP fractie.

--- Het artikel gaat verder onder de foto ---Voor Arco Weening (52) is het zijn eerste termijn als raadslid namens de ChristenUnie-SGP. Hij is de opvolger van Klaas Schra, die na een periode van 16 jaar in de gemeenteraad op 26 maart jl. afscheid heeft genomen. Arco is het afgelopen jaar al actief geweest als commissielid in de gemeenteraad. Daarnaast is hij jaren actief geweest als bestuurslid van de SGP in Zoetermeer, waaronder enkele jaren als voorzitter.

--- Het artikel gaat verder onder de foto ---Aansluitend aan de installatie van de nieuwe gemeenteraad hebben alle fracties een duiding gegeven over de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart jl. en hebben zij zich uitgesproken over de wijze waarop én de vorm waarin een (coalitie)akkoord voor hen de voorkeur heeft.

De bij dit artikel gebruikte foto’s zijn gemaakt door Pieter Bregman, voorzitter van de SGP in Zoetermeer.

« Terug

Reacties op 'André Bos en Arco Weening geïnstalleerd als lid van de gemeenteraad'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.