Francijn Brouwer terug als commissielid voor de CU-SGP Zoetermeer

Francijn Brouwerzaterdag 05 november 2016 11:54

De gemeenteraad van Zoetermeer heeft Francijn Brouwer afgelopen maandag 31 oktober 2016 benoemd tot commissielid (niet-raadslid) van de ChristenUnie-SGP fractie.

Francijn Brouwer-Weemhoff is de opvolger van Liesbeth Bron, die eerder dit jaar om privéredenen is gestopt met haar werk als commissielid. De fractie en het ChristenUnie bestuur zijn erg blij dat Francijn bereid was om de plaats van Liesbeth in te nemen. Francijn heeft veel ervaring met het commissiewerk. Eerder was zij van 2010-2014 actief als commissielid voor de ChristenUnie-SGP fractie. Daarvoor was zij van 2007-2010 actief als fractieondersteuner.

Francijn woont sinds 2006 in Zoetermeer. Zij woont in de wijk Meerzicht met haar man en hun vier kinderen. Ze zijn actieve leden van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) “Het Kompas”. Het boeit haar om bezig te zijn met het raakvlak van politiek en geloof en hoe je je overtuiging een praktische plek geeft in het leven van alledag. Francijn: “Als christen-politicus zoek je de eer van God en het goede voor de stad, ook als je praat over verordeningen, subsidies en rapporten.”

De raadscommissie bereidt de besluiten van de gemeenteraad voor. De commissie adviseert de gemeenteraad hierover. Francijn is als commissielid bereikbaar via het e-mailadres francijnbrouwer@raadzoetermeer.nl.

« Terug