Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Campagnenieuwsbrief 14 februari (nog 35 dagen)

 

Samen waardevol! Op naar de verkiezingen

Samen waardevol', dat is de slogan en inzet van onze campagne. Die campagne is intussen opgestart, maar zal de komende weken verder geïntensiveerd worden en daarbij is alle hulp welkom. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de campagne een succes wordt. 

We zoeken mensen die;  

  • zich willen inzetten op zaterdag 3 maart, zaterdag 10 maart en/of zaterdag 17 maart om te helpen met campagneactiviteiten in de diverse winkelcentra,
  • hulp kunnen bieden bij een grote activiteit op maandagavond 12 maart,
  • op specifieke adressen in Zoetermeer post kunnen bezorgen.

Heb je de gelegenheid en zin om ons een handje te helpen of weet je iemand die dat wil, stuur dan een reactie naar ajduijster@hotmail.com of naar campagnecusgp@gmail.com

Kieslijst ChristenUnie-SGP vastgesteld

De kieslijst van de ChristenUnie-SGP Zoetermeer is ingediend en goedgekeurd door de Kiesraad. De kandidaten zijn door de selectiecommissie met overtuiging aangedragen en leden hebben tijdens de  ledenvergadering in november hun goedkeuring gegeven aan de voordracht.

Lees verder

De Postiljon Zoetermeer interviewt lijsttrekker André Bos over de verkiezingen

Journalist Ad Groenendaal van de Postiljon Zoetermeer heeft onze lijsttrekker André Bos geïnterviewd over de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Het ging in het gesprek onder andere over het investeren in zorg voor elkaar.

Lees verder

Instemmende reacties op bijdrage Arco Weening tijdens ILOZ-debat

Arco Weening, nummer twee op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen, kreeg woensdagavond bijval vanuit het publiek bij het grote ILOZ-verkiezingsdebat voor zijn bijdrage. 

Lees verder

Bezoek en presentje voor vrijwilligers Kledingbank Meve

Donderdag heeft de ChristenUnie-SGP een bezoek gebracht aan kledingbank MeVe aan het Dijkwater. De ontmoeting stond in het teken van de groei die de kledingbank heeft doorgemaakt, sinds de laatste keer dat fractieleden er waren.

Lees verder
Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts