Waardering voor de Hof van Seghwaert van ChristenUnie-voorzitter

Karen Hof5maandag 12 maart 2018 13:27

Karen de Gelder-Spruijt, voorzitter van de ChristenUnie Zoetermeer, heeft vrijdag tijdens een bezoek aan de Hof van Seghwaert haar waardering uitgesproken voor de vrijwilligers die de boomgaard nieuw leven hebben ingeblazen.

Karen heeft de vrijwilligers een groot compliment gegeven voor het vele en waardevolle werk dat er wordt gedaan: 'De Hof van Seghwaert is een geweldig project wat mensen vanuit de wijk Seghwaert dichter bij elkaar brengt maar ook de kinderen van de basisscholen en kinderopvang in de wijk nader kennis laat maken met de natuur. Sinds de Perengaard door de Hof van Seghwaert wordt onderhouden hebben de omwonenden geen last meer van rottend fruit en de hausse aan vliegen die de onbeheerde gaard met zich meebracht. De Hof verbindt mensen en levert heerlijke peren en perensap. Wat een aanwinst!'

De ChristenUnie-SGP steunt de Hof van Seghweart en draagt alle vrijwilligers een warm hart toe. Karen bracht daarom ook voor deze vrijwilligers een blijk van waardering mee in de vorm van onze 'Jij bent waardevol' notitieboekjes.

NB: Kom alle heerlijke producten van de Hof ook proeven! Te koop zijn onder meer: perensap, perencider, perenjam,honing, moestuinproducten, eieren. 

Archief > 2018 > maart