Campagne blog #4 - De campagne nieuwsbrief

#24 Alexander Bruin.jpegwoensdag 28 februari 2018 18:54

André Bos is fractievoorzitter van de ChristenUnie-SGP Zoetermeer. Hij staat op #1 op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Daarbij krijgt hij hulp van twee fractieassistenten: Alexander Bruin en Jeanette Verwoerd. Lees mee met deze achter de schermen mailconversatie. Hierbij blog #4: de campagne nieuwsbrief.

Van: Jeanette Verwoerd
Datum: zaterdag 24 februari 2018, 10:04 uur
Aan: Alexander Bruin
Onderwerp: campagne nieuwsbrief

Hoi Alexander,

't Is weer tijd voor een campagne nieuwsbrief, heb jij nog input?
André en Arco hebben weer veel bezoeken afgelegd. De berichten daarover die nu op de website staan heb ik al opgenomen.

Vr groet,
Jeanette

----

Van: Alexander Bruin
Datum: zaterdag 24 februari 2018, 20:08 uur
Aan: Jeanette Verwoerd
Onderwerp: RE: campagne nieuwsbrief

Hallo Jeanette,

Volgens mij was het enige nieuwe bericht sinds onze vorige fractienieuwsbrief #3 van de campagne blog. Vandaag heb ik weer twee nieuwe berichten op onze website gepubliceerd. Het eerste bericht gaat over het bezoek van stichting OSO aan onze fractie afgelopen woensdagavond: https://zoetermeer.christenunie.nl/k/n6776/news/view/1195160/517797/cu-sgp-heeft-goed-gesprek-met-samenwerkende-ouderenbonden-in-zoetermeer.html. Het tweede bericht is de aankondiging van de Debat Night op maandagavond 12 maart met Kees van der Staaij en Eppo Bruins: https://zoetermeer.christenunie.nl/k/n6776/news/view/1195221/517797/kamerleden-van-der-staaij-(sgp)-en-bruins-(christenunie)-op-debat-night-zoetermeer.html. Deze heb ik ook op Facebook en Twitter geplaatst. Zometeen stuur ik beide berichten ook naar het Streekblad, Postiljon en AD Zoetermeer, in de hoop dat ze het aankomende week plaatsen in de krant.

Wat mij betreft kunnen beide berichten inderdaad opgenomen worden in de aankomende campagne nieuwsbrief. Vandaag heb ik ook een artikel geschreven over het bezoek van Arco Weening aan het Hospice Zoetermeer. Dat plaats ik maandagavond op onze site. Het zou mooi zijn als we de vierde editie van de campagne blog woensdagavond kunnen publiceren, dan kan die ook mee met de fractienieuwsbrief. Want deze moet eerst nog gereviewd worden door Hilde van Leenen. Is het wat jou betreft goed om de fractienieuwsbrief woensdagavond (inclusief blog #4) of donderdag te versturen? Of wil je deze liever eerder versturen (dan wordt het waarschijnlijk zonder blog #4)?

Ik verneem het graag. Alvast bedankt voor je reactie.

Groet,
Alexander

P.s. Stem 21 maart op mij, kies lijst 8 #24 :-)

----

Van: Jeanette Verwoerd
Datum: dinsdag 27 februari 2018, 19:25 uur
Aan: Alexander Bruin
Onderwerp: RE: campagne nieuwsbrief

Hoi Alexander,

Dank voor je mail.
Leuk dat er weer wat artikelen op de site staan, dan hebben we ook weer een goedgevulde nieuwsbrief.
Ik ga ermee aan de slag, zodat het deze week verstuurd kan worden.
Stuur jij ook de input voor blog 4 naar Hilde zodat ze deze kan bewerken? Zou mooi zijn als deze in mee kan in het campagne nieuws.

Vr groet,
Jeanette